Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Akne & oziljci od akni


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Daffy

11.02.2017. 16:25

Postovanje dr. Zanima me gdje mogu kupit dermaroller od 0.5mm tj. Banish dermaroller koji dolazi u pakiranju sa serumom vitamina c? Ne zelim ga kupovati preko neta ili eBay-a jer nisam sigurna za kvalitetu i sterilnost proizvoda. Ako ga ima negdje u Hr ili u Slo rado bih ga kupila. Imam i dalje akne ali u manjem broju zato sto koristim terapiju diane35 i Finasterid Pharmas 5mg. Medicinski dermaroller od 0.2mm imam ali nemam nekih ocitih rezultata. A sto se tice seruma; voljela bih da mi preporucite serum koji je za kozu sklonu aknama i oziljaka. Hvala na razumijevanju.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

11.02.2017. 21:15

O proizvođačima i vrstama dermatorollera ne znam. Za terapiju akni isto je potreban pregled, jer ne mogu procijeniti težinu akni napamet.

Hana094

13.03.2017. 01:00

Lijep pozdrav! Zamolila bih Vas za pomoć,isprike radi (vjerojatno) dužeg posta. Naime,na području lijevog dijela stražnjice i početku noge imam opekline stare mjesec i pol/dva.. Zadobila sam ih tako što sam tim dijelom noge bila naslonjena na redijator te je taj dio "izgorio" ; znam da je smiješno i žalosno u isto vrijeme,ne znam ni sama kako nisam primjetila da "gorim" ali eto.... Dermatolog mi je rekao da će crvenilo i plikovi proći sami od sebe kroz 2,3 tjedna,međutim prošlo je evo za par dana će 2 mjeseca i stanje nije bolje :/ Možda jest mrrvicu crvenilo manje ali i dalje grozno izgleda.. Prije 3 dana sam sama kupila Bepanthen kremu jer sam čitala da je dobra i jednom dnevno mazala u tankom sloju,ali poboljšanja nema.. Možete li savjetovati da li se ičim ovo može vratiti u prijašnje stanje ili će ostati ovako?? Ikakva krema ili nešto?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

13.03.2017. 16:45

Mislim da trebate mazati Bepanthen kremu najmanje mjesec dana da se vidi pomak nabolje. Crvenilo može potrajati i nekoliko mjeseci.