Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


ampule za kosu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

danijel

03.03.2005. 15:00

interesira me ako mi mozete dat sugestiju dali je za jacanje kose i proguscivanje rjedje kose dobro koristiti Vichy Dercos ampule ili taljanski preparat Crescina, dali smeta kosi ako se ju pere svaki ili svaki drugi dan prije nanosenja preparata, ili dali je mozda bolje kosristiti tablete umjesto preparata da se manje iritira kosa samponima. I jos ako mozete da mi preporucite ako postoji koji bolji preparat od ova dva sta sam naveo ili kakve dobre tablete, za informaciju ja imam malo masniju kosu i malo perutavu. Unaprijed zahvaljujem

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

04.03.2005. 15:42

Kosi ne škodi pranje svako drugi dan.Za jačanje kose se koriste druga sredstva a to su lijekovi koji se ne propisuju preko kompjutera.Za masnu kosu uzmite od Ducraya šampon Argeal a protiv prhuti treba vidjeti stanje vlasišta te po tome propisati šampon.

Zarko385

12.03.2007. 22:40

interesira me ako mi mozete dat sugestiju dali je za proguscivanje rjetke kose dobro koristiti preparat Crescina, i gdje i kako ga mogu kupiti?. I jos ako mozete da mi preporucite ako postoji koji bolji preparat?