Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14397

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Oštećen nokat


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

cute_baby

03.03.2007. 10:40

Imam problema s noktom na palcu noge. Izvana je uvijek vrh nokta crn, a kad režem nokte uvijek se kod tog nokta osjeti zadebljanje i teže ga je rezati. Smeta mi estetski i ako se radi o nekom oboljenju postoji li način lječenja. Spomenut ću još da se bavim košarkom i da mi je od treninga (od trčanja, skakanja, naglih promjena pravaca) mislim i došlo do oboljenja nokta.

Dinko Kaliterna, dr. med.

07.03.2007. 00:15

Slažem se s vama oko uzroka tegoba. Probajte nositi udobnije tenisice inače ćete biti u zatvorenom krugu što nema smilsa. Sama promjena nije problem za uklloniti no tu je najvažnije po mogućnosti smanjiti provocirajuće faktore i nositi udobne tenisice.

cute_baby

13.03.2007. 13:25

Tenisice često mjenjam, a i nastojim ih uvijek skinuti kad sam doma, tako da što se toga tiče sve je u redu. Mene to muči par godina, tako da bih se voljela toga riješiti. Interesira me što je sljedeće još što mogu napraviti. Da li da odem kod dermatologa, jel ima kakva krema za poboljšanje..? Što mi možete savjetovati?