Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Bijele mrlje na spolovilu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

potok

18.09.2011. 15:55

Prije tri tjedna pojavile su mi se bilele grozdate uzdignute (hrapave) mrlje na vrhu kozice penisa,te na samom glaviću promjera oko 1 mm. Mazao sedam dana Tridermom kremom,nije pomoglo,zatim Plymicolom dva tjedna od cega mi se to sve oljustilo i sada vise nije hrapavo vec potpuno glatko ali i nadalje su ostale te dcije bijele mrlje i na kozici i na glavicu. Radio sam sljedece pretrage i nalazi su sljedeci: ukulturi nije porastao Trichomonas vaginalis, zatim nije izolirana Mycoplasma hominis, nije izolirana Ureaplasma urealyticum,nalaz na Clamydiu trachomatis negativan. Napominjem da me te bijele fleke ne smetaju jedino povremeno su znale zasvrbjeti. Sto bi to moglo biti?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

18.09.2011. 20:05

Preporučam da ničim ne mažete "na slijepo", te da obavite dermatovenerološki pregled (ako niste) i mikološku pretragu (nativni preparat i kulturu na gljive). Bez toga se neće doći do točne dijagnoze, a time i terapije (ako je potrebna).