Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


iznenadne brojne bubuljice po licu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

kjara

03.04.2011. 00:10

ocajna sam, imam preko 35 godina i do sada fantasticnu kozu lica, nikada u zivotu nisam imala nijednu bubuljicu, ni u pubertetu ni kad sam imala problem sa hormonima, mogla sam bilo sta da stavim na lice ali od pre 10 dana mi se pojavile sitne, kao pristevi po celu brojne bubuljice, a sad se sire i ispod brade, deo do vrata i oko usiju, a evo vec od pre 2 dana i po dekolteu.Bila sam bolesna 3 nedelje od gripa, imala bas teske simptome, ali ne znam da li je sad to posledica svega, gubitka imuniteta...Bila sam i kod dermatologa , ona ne zna bas sta mi je kaze da je kontaktno, ja cisto sumnjam, prepisala mi exfoliac gel i kremu, to mi ne pomaze, a silne sam pare dala...napominjem da u ishrani i kozmetici nisam nista menjala, jedino mogu da povezem sa gripom, i jos sam pitala dr da li mogu biti hormoni u pitanju, ona kaze ne..

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

03.04.2011. 14:25

Po Vašem opisu promjene ne odgovaraju kontaktnom dermatitisu, poglavito što niste koristili nove kozmetičke, niti druge preparate. Ukoliko Vam nije bolje, potražite mišljenje drugog dermatologa.