Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


kvrzica na ruci


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zara333

08.04.2013. 11:30

Postovani, naime za par dana imam zakazan pregled kod dermatologa, no nemogu docekati da saznam odgovor. Dijagnosticiran mi je lichten sclerosus na vratu, no ti trenutno mi i nije najveci problem s kozom. Vec duze vrijeme s unutarnje strane lakta imam malu kvrzicu, stvarno je mala i cudnr je boje, ma da me ne boli ni malo, ali nije ugodno, prije par dana u ravnini te kvrzice, nekih 10 cm, pojavila mi se plavica, ma da sam uvjerena da se nisam nigdje udarila i nisam sklona plavicama..dali je mozda rijec o pucanju zile ili nesto tako? Moze li biti nesto opasno?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

08.04.2013. 11:50

Ne mogu Vam reći točno reći o čemu je riječ, ali najverojatnije se ne radi o nečem ozbiljnijem.

dukarich

02.06.2014. 22:05

Postovani,
prije 2 mjeseca mi se pojavila kvrzica na podlaktici, velicine zrna graska. Najprije je bila cvrsta i nije bila bolna. Zadnjih dana se povecala, zacrvenila i uzasno boli. Doktor opce medicine mi je prepisao antibiotike da se smiri upala, ali nije rekao zbog cega se pojavila i kako je ukloniti. Sada je velicine ljesnjaka, sa sirokim crvenim krugom oko zarista. Molim Vas da mi pokusate objasniti sto je i kako se lijeci.

Lp

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

03.06.2014. 16:25

Napamet Vam ne mogu reći o čemu je riječ. U svakom slučaju, dobro je da se provede antibiotska kura da se smiri upala. Poslije, ako treba, dolazi u obzir kirurško odstranjenje.