Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


oteklina na kuku!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Dunja

23.04.2006. 17:11

Dobar dan,
poznanik od 32 godine se probudio u petak ujutro (u inozemstvu)sa velikom oteklinom na kuku, visine cca 3 cm, duzine cca 11 cm, elipsasta mekana tvorba, kao balon ispunjen vodom ili slicno, izgleda strasno. Nema promjene u boji, uoce ga ne boli, moze hodati, nikad nije imao problema sa kukovima, ima problema sa kraljeznicom, odnosno pomaknut mu je malo jedan kraljezak negdje u sredini ledja, sto ga ne smeta jako u svakodnevnom zivotu. Vozi bicikl,igra tenis, krece se, u dobroj je formi, nema sjedilacko zanimanje.Kojem doktoru da ide, kome da ovdje postavimo ptanje, sto bi moglo biti? Svakako sutra krece na preglede, mozete li nam ista reci. Tek je sada doputovao u Hrvatsku. Je li hitno?
Puno hvala unaprijed
Dunja

dr. Krešimir Kostović

25.04.2006. 13:24

Prvo bi trebao pregled dermatologa koji će ocijeniti je li problem dermatološki. Ukoliko nije uputit će Vas drugom specijalisti.

Dunja

28.04.2006. 21:52

Postovani doktore,
nakon uzv-a i citopunkcije ustanovilo se da je rijec o lipomu, nije nista maligno (zasad, kak su rekli), operacija je u srijedu, drz'te fige da na lipomu i ostane i nakon patohistoloske analize. Puno hvala na odgovoru
Dunja