Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


peckanje i bol glave penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

1dario1

13.08.2013. 11:25

Poštovani,
Problem je vezan uz peckanje i bol glave penisa, te neugodan osjećaj. Također se pojavi i tamna mrlja koja s vremenom nestane al se konstantno vraća. Prije nisam imao tegobe vezane za peckanje i bol ali se pojavljivala tamna mrlja na isom mjestu.ne mogu reć da su mjehurići ali koža glave penisa na tom mjestu izgleda čudno.
Moram napomenuti, da sam prije par godina ustanovili gljive, od kojih sam se izliječio.
U nekoliko navrata sam bio kod doktora na šalati radi toga, al kako se to uvijek povuče ili se jako blago vidi, tvrdili su da nije ništa.
Također napominjem da sam dva puta radio testiranje na HIV u petrovoj i Dr. Fran Mihaljević, pri čemu su svi nalazi bili uredni.
Na svoje inzistiranje sam trazio da uradim i briseve jer koliko god sam im pokušao objasnit da nešto nije u redu, objašnjavali su da jednostavno klinička slika spolovila izgleda ok, i da nemam razloga za brigu.
Uradio sam briseve na mikoplazmu, ureaplazmu, trihomonas, klamidiju, bakteriološki i na gljive pri čemu su svi nalazi uredni osim bakteriološkog aerobnog, gdje mi je pronađen enterococcus sp koji je osjetljiv na nutrofurantoin te sam dobio terapiju od liječnika opće prakse.
Također bih bio zahvalan ako bi mi mogli objasniti kako da znam jel imam isjedak, odnosno kad se on javlja.
Nakon ejakulacije, nakon nekog vremena cca. 10 ak minuta pojavi mi se prozirna ljepljiva kapljica koja se javlja samo nakon seksa. nikad mi se nije dogodila sama od sebe.
Također stavljam link sa slikom spolovila, kako bi mogli vidjet o čemu se radi i objasnit što bi to moglo biti.

http://s8.postimg.org/dmm4t7w0l/20130813_002102.jpg
http://postimg.org/image/yw9r42cb5/

Unaprijed se zahvaljujem na savjetu i na pomoći.

Srdačan pozdrav

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

13.08.2013. 13:10

Na fotografiji je vidljivo potpuno uredno spolovilo. S obzirom na to i na nalaze, te mišljenje dermatologa, Vi nemate nikakvu bolest. I to morate prihvatiti.