Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


prekomjerno znojenje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivana

25.04.2006. 11:59

imam problem prekomjernog znojenja,cula sam za injekcije botolinum toksin tip a ili ako se moze ukloniti taj problem operacijskim putem.zanima me da li se mogu obratiti svom lijecniku ili kome se mogu obratiti u vezi tih injekcija.i da li me moj osobni lijecnik moze uputiti na operaciju.
unaprijed hvala

dr. Dinko Kaliterna

02.05.2006. 12:26

To može uraditi dermatolog što se tiče injekcija a operaciju rađe zaboravite zbog mogučih komplikacija. Nažalost injekcije bi morali uraditi kod privatnika jer nisam siguran za bolnice ali svakako to provjerite prije zahvata !

maja2211

26.03.2012. 19:25

Dobar dan! Također imam problem sa prekomjernim znojenjem ispod ruku. Zaista je strašno uopće se ne mogu opustiti, jer su te mrlje toliko vidljive da me strašno sram. Moja doktorica kaže da je to normalno i da nema pomoći, pa meni to baš nije jasno... Stvarno bi Vas molila za pomoć, da li postoji neki preparat ili bilo što što bi mi pomoglo, jer je ovo katastrofa. ne znojim se ni po licu, ni nigdje drugdje, samo ispod ruku.... Imam 21 godinu.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

26.03.2012. 23:55

Za Vaš problem terapija izbora su injekcije botulinum toxina (Botoxa). Tretmane vrše privatni dermatolozi ili estetski kirurzi. Moraju se ponavljati svakih 6-12 mjeseci i skupi su. Za detaljnije informacije raspitajte se kod nekih od gore navedenih liječnika.