Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


seboreja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

teamateja

21.01.2015. 18:15

Pozdrav, zanoma me dali kod seboreje, radili su mi nalaz krvi, i jetra je bila ocajna, dali ima neku ulogu jetra u svemu? Dijagnoza je; Dermatitis seborrhoica faciel et captis, kako drzati pod kontrolom, prehrana i sve? Zasad mi je Oronazol dan, a kasnije mi je receno da perem s Argeal samponom. Hvala

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

21.01.2015. 19:35

Već sam Vam u prethodna 10 odgovora napisao sve što mogu. Mislim da trebati otići kod jednog dermatologa na pregled i držati se savjeta kojim Vam on da.

teamateja

22.01.2015. 15:35

Pa i bila sam kod dermatologa, zato sam vam napisala dijagnozu, pitala sam u vezi prehrane kako i sta jer mi to nije receno, nego sam da svaki drugi dan perem kosu s tim oronazolom (sto pokusavam izbjec, jer kad sam to napravila tijekom susenja mi je prakticki pramen kose pao, cini mi se da je jaka kemija) pa perem najvise dva puta tjedno...

teamateja

22.01.2015. 15:35

Tek kasnije, nakon terapije sa Oronazolom mi je receno da zapocnem s Argeal sampon koji mogu kombinirati s nekim za ispadanje kose.