Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


sumnja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

DANIJEL

16.04.2003. 19:36

Prije nekoliko tjedana napravio sam krvne pretrage u privatnom laboratoriju u Deželićevoj, koji su bili negativni. Za privati laboratorij odlučio sam se zbog izuzetne jednostavnosti i brzine pružanja usluge. Međutm zadnjih dana me muči misao da li je moguće da se zbog bespoštedne trke za novcem nalazi potpisuju bez da su probe izvršene te se ostvaruje extra profit. Možda mi ne možete odgovoriti, te možda pretjerujem u sumnji , ali nakon zadnjih saznanja o korupciji na TV postao sam sumnjičav, iako mi do sada to nije bilo ni na kraj pameti. Da li je moguće da netko na sebe preuzme toliku odgovornost.Vjerujem da bi se oni koji rade u tom laboratoriju jako naljutili na moje pitanje, međutim ne mogu izbaciti crva sumnje. Ako mi ne možete odgovoriti ili sam pitanje poslao na krivu adresu molim Vas da mi bar kažete svoja saznanja o tom laboratoriju, koji mi izgleda vrhunski profesionalan i uslužan, te da li postoji neka kontrola nad radom privatnih laboratorija.

Zahvaljujem

dr. Suzana Ljubojević

23.04.2003. 08:09

Vaše pitanje mi je teško komentirati! Moja i iskustva mojih kolega s dotičnim labaratorijem su izuzetno dobra, a odnos osoblja koje tamo radi je korektan, profesionalan i nadasve etičan!