Nefrologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 290 | Broj poruka: 629

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bubrezne casice


Autor Poruka

nermina

22.09.2003. 21:46

Srdacan pozdrav!

Imam problema s bubreznim casicama bar su mi tako rekli doktori.
Kod mene je slucaj da mi se urin iz mokracni kanala vraca u bubrezne kanale i dolazi do nekakvi zastoja i to mi otezava mokrenje.
Taj moj problem traje vec 5-6 godina i cesto idem doktorima i nikad da mi pomognu i da mi daju neki lijek koji ce mi konacno pomoci da se izljecim.Ispod ociju su mi se pojavili veliki tamni podocnjaci i od kako sam bolesna puno sam blijeda u licu.
Pijem neke cajeve ali mi izgleda bas i ne pomognu jer svaki put kad izvadim nalaz urina los je.
Nedavno sam imala i bradavice,a doktor mi je rekao da mi je to od upala koje traju vec dugo.Jedan period sam cesto gubila svijest neznam dali je taj moj problem s upalama razlog toga ili vec sta.
Krvna slika mi je u redu,pa mislim da su moji zdravstveni problemi s bubrezima uzrok sviju bolova.Osjecam nadutost u somaku i to me cini nervoznom.A imala sam i svrabez na stidnom mjestu.Ako mi mozete pomoci bila bih vam zahvalna.Molim vas da mi odgovorite sta bi bilo dobro u mom slucaju.
Unaprijed hvala!

Nermina.

prof. dr. sc. Petar Kes

12.10.2003. 00:03

Poštovana,
na temelju napisanoga ne mogu postaviti sigurnu dijagnozu, ali mogu pretpostaviti da se radi o kroničnoj upali bubrega. Obzirom da se upala često ponavlja, a prema opisu postoje i kronične upalne promjene na bubrezima, preporučam da se zbog daljnjeg liječenja i kontrola obratite specijalisu interne medicine-nefrologu.
S poštovanjem,
prof. dr. Petar Kes