Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Pazusi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

daka1102

12.03.2017. 20:50

Pozdrav, imam problem koji me muči vec 3-4 mjeseca, naime nakon sta sam se obrijao ispod pazuha ( sa vec koristenim ziletom) od tada imam stalno tegobe s pazusima, dosta su nadraženi čin mi iti malo izrastu dlačice bas mi puno smeta kao da me grebe-struže, bia san u jedng dermatologa al on je vidia da nema crvenila i odma reka da nije za njega da iman oštre dlake i da moran na lasersko skidanje dlaka, al mene to nije bas uvjerilo jer mi prije nikada nije bilo tako nego sve od toga puta kad sam se obrijao sa starijim žiletom ( pokušao sam i sa nebrijanjem mjesec dana mislici kad izrastu dlake manje če smetat ali ne pomaže), a od zadnjih 2 tjedna su mi se pojavilo par malih čiriča i kad se obrijem dosta me češe ispod pazuha.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

13.03.2017. 16:45

Preporučio bih da ne brijete dlake žiletom (ni starim ni novim). Slažem se da bi epilacija diodnim laserom bila najbolje rješenje.

lela21

09.05.2017. 19:00

Postovani, prije 2 i pol tjedana ispod pazuha mi se pojavila kvrzica sada je velicine manje ping pong loptice. Bila sam i kod dermatologa i kod doktora opce medicine te su mi propisale klavicin koji sam danas zadnji popila. Kvrga se i dalje ne smanjuje ( nije vidljiva samo se osjeti) zanima me da li da pricekam jos koji dan da antibiotik pocinje djelovati ili da ponovno odem kod ljecnika na daljne pretrage? Na pocetku je bila jako bolna a sada je samo na dodir, bojim se da ne bi bilo nesto strasno posto ne prolazi a ljecnik mi je savjetovao pricekati jos malo

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

10.05.2017. 16:25

Ne mogu Vam napamet reći o čemu je riječ. Javite se na kontrolu vašem liječniku.