Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14400

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Sitne izrasline na glaviću penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nepoznati_tip123

23.07.2015. 08:20

Pozdrav! Dakle, na glaviću penisa imam tri sitne izrasline. Jedna od njih je malo veća i ima nekih 3 milimetra, a druge dvije oko 1-2 milimetra. Te su izrasline tu zasigurno godinu dana (sjećam se da sam ih tada malo bolje uočio), međutim tada me nisu iznenadile tako da sam prilično siguran da su tu i duže od tih godinu dana. Mekane su na dodir i vrlo teško primjetne (da nisu malo izdignute, pitanje je bi li ih uopće primijetio). Jedna je nešto malo svjetlija (lagano žućkasta boja), dok su druge dvije gotovo iste boje kao i ostatak glavića (pod jakim LED svjetlom djeluju kao vene na nogama kod starih ljudi, malo udzignute, a unutra tamnije). Od tih godinu dana, koliko sam siguran da su tu, one se nisu ni povećale ni smanjile. Ne izazivaju bol, čak ni na dodir, ne svrbe, ne smetaju prilikom ikakvih radnji niti izazivaju neugodu.

U posljednje vrijeme, pojavljivalo mi se crvenilo na trupu (ispod kožice) i rjeđe po glaviću (moguće i sitan osip), ali bez svraba, boli ili peckanja prilikom uriniranja. Koža se također znala ljuštiti. To se sada smiruje, međutim naveo sam čisto informativno, da vidite je li povezano.

Imam 23, uskoro 24 godine, ne pušim, ne mijenjam često seksualne partnerice i uvijek koristim zaštitu. Redovito održavam higijenu i pazim na to. Zanima me samo radi li se tu, evenetualno, o kakvom tumoru ili nečemu? Znam da su izrazito rijetki, pogotovo u ovom dijelu svijeta i u ovoj dobi, ali čisto da budem miran. Unaprijed hvala!

Ovako to izgleda:

http://postimg.org/image/cihjp07f3/
http://postimg.org/image/z3cx8bjbj/
http://postimg.org/image/z3cx8bjbj/

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

23.07.2015. 13:35

Nema znakova nikakve bolesti.