Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


savet- trnci i bol u levoj ruci


Autor Poruka

Miki

28.12.2005. 21:36

Postovani doktore,
molim za vase misljenje. Konstantno vec poslednjih pola godine ( otprilike) osecam bol u predelu levog ramena i leve strane grudnog kosa, i sa prednje i sa zadnje strane. Ruku mogu da pomeram, ali prilicno tesko, sto mi predstavlja problem, jer sam od skora zaposlen kao vozac. Snimio sam srce i pluca i sve je u redu. Takodje sam bio kod kardiologa, isto je sve u redu. Kada pipnem ruku, tj. rame, osecam kako mi je misic napet, kao da je kost, a ne misic. Krv je uredu, samo mi je povisena sedimentacija, ali ne nesto extremno. Molim za vas savet. Sta bi mogao biti problem? Od nekih drugih bolesti, izdvojio bih samo cir na zelucu sa kojim vec decenijama imam probleme. Bio sam nekoliko puta u bolnici zbog pucanja cira. Imam 53 godine. Hvala vam unapred.

Prof. dr. Zlatko Trkanjec

03.01.2006. 11:15

Prema Vašem opisu moglo bi se raditi o smetnjama uzrokovanim promjenama na vratnoj kralježnici i/ili ramenom zglobu. Svakako se javite svom liječniku koji će Vas pregledati i uputiti na potrebne pretrage.