Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


EEG


Autor Poruka

zeljka

01.07.2004. 13:59

Bok!

Možete mi malo pojasnit EEg nalaz
"Niže do srednjovoltažna osnovna celebralna aktivnost je u alfa frekvenciji 10-11 Hz.Reakcija vizualnog blokiranja djelomična.Povremeno se intelpoliraju sporiji valovi 5-6 Hz do 75uV,difuzno bolje vibljivi lijevo parijto-temporo-okcipitalno s naznačenom tendencijom grupiranja preko obje hemisfere,izrazitije na HV,na FS analogne promjene
Zaključak:difuzno dizritmički promjenjen nalaz sa suspektnom lateralizacijom lijevo parijto-temporo-okcipitalno i naznačenom paraksozimalnom tendencijom"
Naručena sam kod neurologa tek za mjesec dana,a zanima me jel to nešto opasno.Na EEg sam poslana zbog bolova u uhu,s tim da mi nisu nasli nikakvu upalu uha,niti neke druge poremećaje.

Unaprijed hvala

Prof.dr. Zlatko Trkanjec

17.07.2004. 12:17

Na žalost, na ovaj način nije moguće odgovoriti na Vaš upit. Svakako se javite na pregled neurologu koji će Vas pregledati i uputiti na eventualno potrebne pretrage.