Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Migrena, tenzijska glavobolja, sinusi?


Autor Poruka

sophie2509

07.04.2008. 11:05

Poštovani,

imam jake glavobolje već oko 15 godina (sad imam 31) , uvijek se javljaju uz menstruaciju,ali i izvan tog razdoblja.U zadnjih godinu dana postaju učestalije i duže traju-po 8 dana. Moram napomenuti da imam PTSP (od silovanja). Isto tako nalaz MR pokazao je buloznu srednju nosnu šupljinu uz devijaciju septuma. Da li je moguće da ta upala uzrokuje moje glavobolje? Hvala.

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

05.06.2008. 15:55

Poštovana,
glavobolje koje opisujete mogu odgovatari migrenskim glavoboljama. Svakako Vam savjetujem da se obratite svom liječniku koji će Vas uputiti na daljnje preglede ako to smatra potrebnim. Počnite voditi dnevnik glavobolja kako biste na pregled neurologu došli sa što potpunijim informacijama. Svakako nemojte zanemariti niti faktor stresa koji sigurno pridonosi intenzitetu i učestalosti glavobolja. Redovito vježbajte, odmarajte se koliko je potrebno i pripazite na prehranu.