Home / Forum / Specijalizacije - medicina / Neurologija / srednje teška kronična radikularna lezija l5 desno i s1 obostrano

Neurologija

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 761

Broj poruka: 1726

Brinar Vesna, dr. med.

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

Poliklinika CORTEX
Tomašićeva 4
Zagreb

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

srednje teška kronična radikularna lezija l5 desno i s1 obostrano

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

matj

27.04.2008. 11:40

Dakle, u naslovu je emg nalaz neurologa te sam potom napravio ct.Radiološki nalaz pokazuje diskretno dorzalno izbočenje i.v. diska u etaži l5 s1.Trpim strašne bolove u nogama,toliko jake da se gotovo isključim od okoline.Imam osjećaj kao da se jedva krećem, dok izvana izgledam sasvim normalno.Dezorijentiran sam u vremenu(za nešto što je bilo pred sat vremena imam osjećaj kao da je bilo jučer i kao da je to bila neka druga osoba),a ti bolovi u nogama nakon određenog vremena prođu a zatim se vrate još intenzivnije.Molim vas za detaljnije informacije i metode liječenja,odnosno da mi objasnite o čemu se tu radi te da li postoje neke fizičke restrikcije.Unaprijed zahvaljujem

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

05.06.2008. 17:40

Poštovani,
ne navodite vašu dob, kao niti druge podatke iz anamneze kao npr. čime se bavite, da li ste imali kakvu traumu kralješnice i slično. Svakako vam preporučam da se javite fizijatru i neurologu a nakon pregleda pokušajte s fizikalnom terapijom i masažom. Slobodno uzmite neki lijek protiv bolova.