Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


srednje teška kronična radikularna lezija l5 desno i s1 obostrano


Autor Poruka

matj

27.04.2008. 11:40

Dakle, u naslovu je emg nalaz neurologa te sam potom napravio ct.Radiološki nalaz pokazuje diskretno dorzalno izbočenje i.v. diska u etaži l5 s1.Trpim strašne bolove u nogama,toliko jake da se gotovo isključim od okoline.Imam osjećaj kao da se jedva krećem, dok izvana izgledam sasvim normalno.Dezorijentiran sam u vremenu(za nešto što je bilo pred sat vremena imam osjećaj kao da je bilo jučer i kao da je to bila neka druga osoba),a ti bolovi u nogama nakon određenog vremena prođu a zatim se vrate još intenzivnije.Molim vas za detaljnije informacije i metode liječenja,odnosno da mi objasnite o čemu se tu radi te da li postoje neke fizičke restrikcije.Unaprijed zahvaljujem

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

05.06.2008. 17:40

Poštovani,
ne navodite vašu dob, kao niti druge podatke iz anamneze kao npr. čime se bavite, da li ste imali kakvu traumu kralješnice i slično. Svakako vam preporučam da se javite fizijatru i neurologu a nakon pregleda pokušajte s fizikalnom terapijom i masažom. Slobodno uzmite neki lijek protiv bolova.