Home / Vijesti / Inovativno rješenje za suhe oči

Inovativno rješenje za suhe oči

Inovativno rješenje za suhe oči

Na hrvatsko tržište stigle su Bepanthol kapi za oči, koje trenutno i učinkovito djeluju kod suhih, nadraženih i umornih očiju. Inovativne Bepanthol kapi za oči sadrže jedinstvenu kombinaciju tvari koje u isto vrijeme vlaže i štite površinu oka te stabiliziraju suzni film i na taj način trenutno uklanjaju osjećaj suhoće u očima.

Suh zrak, dugotrajan rad na računalu, hladnoća i vjetar samo su neki od uzroka suhih, nadraženih i umornih očiju.

Osim vanjskih čimbenika do povećane suhoće naših očiju može doći zbog upotrebe kontaktnih leća, hormonalne promjene tijekom menopauze, bolesti kao što su reumatizam i dijabetes te radi uzimanje određenih lijekova.

Uzroci suhog oka osobito su česti kod žena i kod osoba starijih od 35 godina, a možemo ga prepoznati po simptomima kao što su osjećaj suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Nove kapi za oči Bepanthol nadraženom oku pružaju trenutačno i učinkovito olakšanje uklanjajući sve simptome suhog oka zahvaljujući svom inovativnom sastavu.

Bepanthol kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i dekspantenola koji stvaraju viskozno-elastičan film na rožnici oka te istovremeno vlaže i štite površinu oka od štetnih, vanjskih podražaja. Djeluju tako što hijaluronska kiselina stabilizira suzni film, a dekspantenol je odgovoran za hidratizaciju oka, a njihov je zajednički učinak brzo i djelotvorno uklanjanje osjećaja suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Bepanthol kapi za oči ne sadrže konzervanse i primjerene su za osobe s osjetljivim očima, kao i korisnike kontaktnih leća, a dolaze u praktičnom pakiranju od dvadeset doza za jednokratnu primjenu.

oglasna vijest

Prijava za newsletter

Anketa

Mislite li da naše društvo favorizira majke prilikom dodjele djece nakon razvoda braka?

Ljekovito bilje
Savjeti ljekarnika
10 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr