Sinupret forte – broj 1* za sinuse i nos


Sinupret forte – broj 1* za sinuse i nos

Tvrtka Milsing je u srpnju ove godine lansirala Sinupret ® forte bezreceptni biljni lijek za liječenje akutne i kronične upale paranazalnih sinusa, vodećeg Njemačkog proizvođača biljnih lijekova Bionorice.

Ova jedinstvena kombinacija pet ljekovitih biljaka: srčanika, jaglaca, štavelja, bazge i sporiša:

  • Rješava hunjavicu
  • Otvara nos
  • Ublažava pritisak i bol u glavi

Na ovogodišnjem CIRAS-u (Croatian International Rhinosurgical Advanced School) koji je održan u listopadu u KBC-u  Zagreb prof. dr. Pontus Stierna sa Sveučilišta Karolinska iz Švedske održao je predavanje "Phytomedicine in rhinology – postmucosal healing and postoperative care" u kojemu je pokazao rezultate najnovijeg istraživanja ovog lijeka u liječenju akutnog rinosinusitisa.

Učinkovitost Sinupreta ® forte potvrđuje i 75 godina korištenja kod prehlada i upala sinusa u Njemačkoj gdje je on danas osnova terapije rinosinusitisa. Sinupret ® forte razrjeđuje sekret u nosu i sinusima te olakšava njegovo izbacivanje, smanjuje otečenost sluznice nosa i olakšava disanje te djeluje na uzročnike bolesti (viruse i bakterije). Pogodan je za odrasle i djecu iznad 12 godina u dozi od 1 tablete tri puta na dan.

Nositelj odobrenja i ekskluzivni uvoznik je Milsing d.o.o..

sinupret-MAPA-1

*najprodavaniji lijek za prehladu u Njemačkoj, IMS OTC® report 2011. prema ostvarenom prometu

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svoga liječnika ili ljekarnika.

Oglasna vijest