O nama


Cybermed.hr je besplatan i neovisan zdravstveni portal. Služi za zdravstveno educiranje stanovništva i stručno usavršavanje zdravstvenih djelatnika.

Inače, Cybermed.hr je prvi hrvatski zdravstveni portal koji je dostupan široj javnosti od svibnja 2001. godine. Pokrenut je s ciljem pružanja vjerodostojnih i znanstveno utemeljenih informacija o bolestima, medicinskim postupcima i lijekovima, da bi se održalo i poboljšalo zdravlje stanovništva te podigla kvaliteta života bolesnika.

Cybermed.hr sadrži vijesti, članke i video klipove o zdravlju i očuvanju zdravlja, bolestima, čimbenicima rizika bolesti, lijekovima, pravilnoj primjeni lijekova, ljekovitom bilju te ranom otkrivanju i prevenciji bolesti.

U centrima za edukaciju pacijenata možete jednostavno i brzo doći do velikog broja informacija o određenim zdravstvenim problemima i stanjima. Trenutno je dostupno 118 centara za edukaciju pacijenata. 

Na forumima za pacijente Vi pitate i dobivate odgovore o temama iz područja medicine, farmacije, stomatologije i psihologije. U okviru foruma za pacijente na Vaša pitanja odgovaraju isključivo specijalisti iz određenih područja medicine, farmacije, stomatologije i psihologije.

U rubrici Lijekovi možete saznati pod kojim tvorničkim imenima je neki lijek registriran u Republici Hrvatskoj, u koju farmakoterapijsku skupinu lijek spada, te koje su njegove terapijske indikacije.

Zadnja izmjena: 28.01.2024.