Uvjeti korištenja


Upućujemo Vas, kao korisnike www.cybermed.hr da, prije pristupanja ovim stranicama, pažljivo proučite niže navedene odredbe, obzirom da iste sadrže uvjete pod kojima možete pristupiti ovim stranicama i koristiti ih, te također definiraju Vaša prava i obveze s time u vezi, kao i prava i obveze CYBERMED d.o.o.. Vašim pristupanjem ovim stranicama, smatra se da ste pažljivo proučili dolje navedene uvjete, te da u potpunosti prihvaćate biti vezani istima. 

Podaci sadržani na stranicama www.cybermed.hr, ili s njima povezanim stranicama, a posebice odgovori stručnjaka na pitanja korisnika, općenitog su karaktera, te ne predstavljaju usluge specifičnog medicinskog savjeta za pojedinačne slučajeve, niti konačan savjet liječnika, niti isti mogu zamijeniti liječnički pregled, niti im je cilj pružati sveobuhvatnu medicinsku uslugu. Odgovori su isključivo informativnog karaktera, te služe samo kao smjernice kako bi korisnici dobili određene informacije pomoću kojih mogu bolje razumijeti svoje zdravstveno stanje ili svoje već dijagnosticirane zdravstvene poremećaje. Specifični liječnički savjeti se ne pružaju na ovim stranicama, te se u svakom slučaju za dijagnosticiranje i određivanje specifičnog medicinskog tretmana obratite ovlaštenom liječniku, stomatologu i/ili ljekarniku. Eventualno korištenje podataka sa ovih stranica suprotno gore navedenim odredbama i uvjetima, isključiva je odgovornost korisnika.

Iako će CYBERMED d.o.o. nastojati korisniku pružiti uslugu najviše kvalitete, CYBERMED d.o.o. niti u kojem slučaju ne jamči, bilo izričito bilo prešutno, da su podaci koji se nalaze na ovim stranicama najažurniji, ili pak jedini odgovor na pojedina pitanja, niti da su potpuni, točni, ili korisni za točno određenu svrhu, obzirom da su isti isključivo informativnog karaktera. Nadalje, CYBERMED d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu štetu nastalu korisniku ili trećemu uslijed primjene bilo kojeg podatka sa stranica Cybermed.hr u svrhu liječenja. Svaki podatak koji se nalazi na ovim stranicama, kao i njegovu primjenjivost u praksi, korisnik mora provjeriti s ovlaštenim liječnikom i/ili stomatologom.

CYBERMED d.o.o. također niti u kojem slučaju ne jamči korisniku stalnu dostpunost stranica www.cybermed.hr, kao niti pravilno funkcioniranje u virtualnom okruženju. Isto tako, CYBERMED d.o.o. pridržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti sadržaj na navedenim stranicama, bez prethodnog obavještavanja korisnika.

Iako će se pokušati odgovoriti na svako postavljeno pitanje što prije, korisnik svakako prihvaća da se ne mora odgovoriti na svako postavljeno pitanje, kao niti da nema vremenskog roka unutar kojeg se na pitanje mora odgovoriti.

Zadnja izmjena: 28.01.2024.