Trajna hidratacija, bez zamućenja vida, u samo jednoj kapi


Trajna hidratacija, bez zamućenja vida, u samo jednoj kapi

Sindrom suhog i nadraženog oka jedan je od najčešćih očnih poremećaja. Simptomi suhog oka nastaju radi smanjene proizvodnje suza ili njihova pojačanog isparavanja. Osnovna funkcija suznog filma vlaženje je i podmazivanje oka. Kroničan nedostatak suza mogu uzrokovati brojni čimbenici što se manifestira brojnim simptomima kao što su  osjećaj stranog tijela, crvenilo spojnice, žarenje i bol, osjetljivost ili neugodu pri nošenju kontaktnih leća. Navedene tegobe uklanjaju se umjetnim suzama.

Umjetne suze Artelac® Rebalance vraćaju oko u njegovo prvobitno stanje zahvaljujući svom sastavu koji omogućuje dugotrajno ublažavanje simptoma suhog oka tako što u prirodni suzni film vraćaju tvari neophodne za njegovo pravilno funkcioniranje. Artelac® Rebalance pomaže ukloniti cijeli niz simptoma suhog oka podmazujći oko i štiteći njegovu površinu.

Kapi su jedinstvenog sastava koji uključuje
 
hijaluronsku kiselinu, učinkoviti ovlaživač koji se prirodno nalazi u očima i suzama, Viscoelactor™, koji nadopunjuje djelovanje hijaluronske kiseline, elektrolite magnezij, kalij i kalcij te poznati antioksidans vitamin B12 (daje otopini prepoznatljivu roza boju). 

Istraživanje provedeno na kućnom potrošačkom testu pokazalo je kako su kapi za oči Artelac® Rebalance iznimno učinkovita pomoć u najčešćim simptomima te da su pobjednik u konkurenciji sličnih proizvoda dostupnih na hrvatskom tržištu.

Oko 90% ispitanika koji pate od sindroma suhog oka smatra Artelac® Rebalance ukupno "veoma učinkovitim", a čak 92% ispitanika s istim smetnjama smatra kako Artelac® Rebalance izaziva manje zamućenje vida u usporedbi s drugim kapima.

Ovaj visokokvalitetan i učinkovit proizvod idealan je za korisnike kontaktnih leća, kod suhog oka kao posljedice vanjskih utjecaja, poput klima uređaja, centralnog grijanja ili dugotrajnog rada na računalu, kod suhog oka koje je povezano s menopauzom,  nakon operativnog zahvata na očima, kod suhog oka koje je posljedica nuspojave lijekova te općenito za osobe koje često pate od simptoma suhih, nadraženih i umornih očiju kojima je važan dugotrajan učinak vlaženja oka
Artelac Rebalance kapi mogu se kupiti u ljekarnama te specijaliziranim prodavaonicama i optikama. Iako su kapi roza boje, ne ostavljaju mrlje ni na odjeći ni na oku.

Artelac_letak-A5-01_final-2

Oglasna vijest