Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Neredovna Menstruacija


Autor Poruka

jovanca1

30.06.2015. 12:30

Dobar dan dr. Dejane, ja se izvinjavam ako ova tema postoji na forumu, nisam mogao da prelistavam 28 stranice, zato sto sam u strasnoj panici. Imao sam odnos sa devojkom pre 3 dana, tj 26-i na 27-i, oko ponoci, koristili smo zastitu, pre odnosa normalno malo ljubakanje i kako to sve ide, ali penis nije bio u kontaktu sa njenim polnim organom, bio je unutra, ja penis rukama nisam dirao a dirao sam njen polni organ, pre odnosa sam obrisao penis od one sluzi koja se stvori kada se muskarac napali i stavio sam kondom, i odradili smo odnos u anus, ne u polni organ, kad sam osetio da cu da ejakuliram izvadio sam i ejakulirao sam u kondomu i vani, skinuo i bacio kondom, e sad ja mislim da nema ni govora o trudnoci, ako gresim, vi me ispravite. Ona je trebala da dobije 28. 06 sad, ali joj kasni 2 dana, u toku je treci dan kako ne dobija, boli je stomak, kao u toku predmenstrualnog ciklusa, ali nikako da dobije. Ona ima policisticne jajnike, treba da ide da vadi rezulatate za stitnu zlezdu, a i mnogo se opterecuje oko toga, stresira se, sve misli na najgore, misli da je trudna zato sto joj kasni, ja sam citao po forumima da zbog ova tri razloga dolazi do kasnjena ciklusa, po vasoj proceni i vasem iskustvu da li je trudna ili su u pitanju ovi razlozi koje ima?
I samo da vas pitam, koliko posle odnosa treba da prodje da bi uradila test i da utvrdi da li je trudnoca u pitanju ili ne? Mada to nam se desilo i proslog meseca, kasnilo joj je isto 3 ili 4 dana, nisam siguran za ovaj cetvrti , ali tu negde, pa je tek dobila. Hvala puno unapred. happy

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.07.2015. 23:25

Ne brinite. Prema opisanom neće doći do trudnoće.