Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Trudnca i bakterije


Autor Poruka

koala77

18.02.2007. 11:30

U destom tjednu trudnoce sam, bila sam kod gine.uzti su obrisi još čekam na nalaze i Papu.Ipak propisano mi je već tada da uzimam Utrogestan vaginalete, Folicin i kremu Plimycol!Naravno i da se posavjetujem s nekim drugim ginekologom.Dakle saznala sam da imam gljivice koje treba sad liječiti.Da li to znači da i partner onda ima gljivice?I što bi on onda trebao učiniti?Za trudnoću sam saznala na istom tom ginekološkom pregledu.
Zanima me ako sam radila depilaciju s depil. kremom prije mjesec dana i ako sam imala pojavu crvenila da li je od nje mogla nastati takva infekcija, tj. pojava gljivica??Da li to ugrožava trudnoću?
I kako se onda liječe bakterije u trudnoći ako se ne smiju piti antibiotici?

Miro Šimun Alebić, dr. med.

20.02.2007. 15:20

postoji mogućnost da ste već Plimycol kremom izliječili gljivice, a partneru možete savjetovati kremu istog imena. Gljivice su prilično dobroćudne i ne izazivaju stanja koja bi bila razlogom takve uzbuđenosti kakvu osjećam u Vašem pitanju.