Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zabrinuta TRUDNICA


Autor Poruka

Natasa

25.01.2005. 12:56

Postovani, mozda ce Vam se moje pitanje ciniti glupo i smijesno za uopce odgovarat, ali ja Vas molim da mi odgovorite jer sam toliko isprepadana samim tim sto sam ostala trudna putem IVF-a nakon 5 godina braka, da me ljudi oko mene jedva podnose.
Naime, zanima me, trudna sam 17 tj. + 4 dana, i nisam jos osjetila mrdanje svoje bebe i zanima kad cu osjetiti s obzirom da sam jako jako skoncentrirana na svaku promjenu na svom i u svom tijelu.
Drugo, ponekad kad lezim na ledjima stomak mi je vec lijepo okruglast i napet, a ponekad opet imam osjecaj kao da se smanjio, odnosno omeksao. I sad se ja , naravno ovako opterecena i "luda" opterecujem stim i ne znam da li je to normalno. Inace, vec sam vam pisala, prije 4 tj. doktorica mi je dala dabroston uz mirovanje jer mi je usce maternice ulozivo za vrh prsta. Sad sam dobro, nista me ne boli, na UZV idem tek za 15 dana i do tad, dok ne cujem otkucaje i ne vidim svoje dijete ne mogu izdrzati, a da Vas to sve ne upitam.
Do sad sam se udebljala 5 kg, i to unazad 3 tjedna samo 1 kg. jeli to premalo?!
molim Vas da mi odgovorite sto prije
unaprijed zahvalna Natasa