Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Biopsija grlića i simptomi poslije zahvata


Autor Poruka

Marinna_94

19.03.2018. 15:15


HALO, DOKTORE!
ZDRAVSTVENI ADRESAR
BAZA BOLESTI
MOJA PITANJA
NAŠI LIJEČNICI

Pretraži pitanja i odgovore


Pitanje br. 31984
Objavljeno: 19.03.2018.
Poštovani, prije 10 dana mi je radjena biopsija grlića, papa test mi je bio 3a grupa ASCUS VS 3. Nisam krvarila poslije biopsije dva dana, zatim sam dobila ciklus koji je trajao 6 dana. Poslije ciklusa, izlazila je tečnost žuto-smedjkaste boje, sa doktoricom sam popričala oko toga, rekla je da je to normalno jer je ranica spaljena, i da je to zbog intervencije. Ne pijem nikakvu terapiju, jer čekam pat. nalaz i rezultate.Mene što je zabrinulo i zbog čega se javljam, jeste to da sam na 1 dan ovulacije-plodnih dana, primjetila rozkast(nalik na krv) iscjedak, nije obilno, već ostaje na papiru, kad završim u toaletu. Onda se zna smjenjivatii na smedji iscjedak, danas je 3 plodni dan i dalje je prisutno. Menstruaciju sam imala 9. 3, a završila je 14.3. Da li je to razlog za brigu i da li je potrebno da se javljam svojoj doktorici? Hvala unaprijed. Prijatno

Ivo Balenović, dr. med.

19.03.2018. 21:45

Poštovana, nema razloga za brigu. Najvjerojatnije se radi o ovulacijskom krvarenju. Obzirom na vrijeme koje je prošlo od zahvata sigurno se ne radi ni o kakvoj komplikaciji kao posljedici samog zahvata.