Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Iscjedak


Autor Poruka

Malenkomali

17.03.2018. 23:00

Poštovani,

Trudna sam 10 tjedana, juce mi se pojavio smedi iscjedak lagano sluzav pri fizickom naporu. Zvala svog ginica (koji naravno nije vise radio) ali se javio i rekao da je to sve u redu ako nije svjeza krv. Danas sam samo odmarala i pri nekoliko saginjanja opet mi se pojavilo. Ovo mi je prva trudnoca i jako sam zabrinuta. Redovni pregled mi je tek u petak. Dali da ga cekam ili inzistiram na ranijem pregledu. Hvala!

Ivo Balenović, dr. med.

18.03.2018. 10:35

Poštovana, oskudno krvarenje u ranoj trudnoći se javlja u oko 40% trudnica. Uglavnom nije povezano sa spontanim pobačajem. Preporuča se mirovanje i terapija utrogestanom. Ukoliko bi krvarenje bilo obilnije i javila se svježa krv javite se u hitnu službu. Mislim da nema razloga za brigu.

Ivo Balenović, dr. med.

18.03.2018. 10:35

Poštovana, oskudno krvarenje se javlja u oko 40% ranih trudnoća i najčešće nije povezano sa spontanim pobačajem. Preporuka je mirovanje i terapija utrogestanom. Ukoliko bi se krvarenje pojačalo ili pojavila svježa krv, javite se u hitnu službu. Mislim da nema razloga za brigu.