Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol velikih stidnih usana nakon seksa


Autor Poruka

anazpu

09.01.2022. 11:20

Poštovani,

tek nekoliko mjeseci sam spolno aktivna i do sada nisam imala ovakav problem. Naime, dva puta u tri dana mi se dogodilo da me velike stidne usne prilično jako bole nakon seksa. Prvi put je bol trajala nekoliko sati, a sada sam popila tabletu protiv bolova jer je bol prilično jaka i neugodna. Seks nije ništa drugačiji nego do sada (nije agresivniji, dulji), jedino što je drugačije je to što je partner svršio u mene. Pomislila sam da se možda radi o nekoj reakciji na spermu, ali bol je lokalizirana u području velikih stidnih usana i to više prema klitorisu, nego prema rodnici. Osim toga, jednom je svršio izvana po rodnici i klitorisu, u tada nije bilo nikakve boli. Što bi mogao biti uzrok te boli?
Istu bol znam osjetiti ponekad kada za vrijeme menstrucije mokrim dok se ne uspravim i obučem. Osjećaj je sličan otečenosti, iako se ništa ne vidi.
Hvala unaprijed!

Ivo Balenović, dr. med.

10.01.2022. 08:05

Poštovana, savjetujem pregled i obradu. Bol je toliko nespecifičan simptom da ga ne mogu povezati s određenim stanjem.