Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Cudna menstruacija


Autor Poruka

Jelena97631

24.11.2016. 18:20

Postovani,
vec sam se javljala ali ne mogu nigde naci svoju poruku. Imala sam dva partnera, sa prvim samo jedan odnos koji je bio jako bolan. Poslednji odnos sam imala krajem avgusta, koristili kondom, ne bih rekla da je pukao ali necu iskljuciti tu mogucnost. Ne mogu da odem do svog doktora narednih mesec do dva. Do sada sam dobila 3 menstruacije, slabijeg inteziteta i sa manjim bolovima nego inace ali mi se cini da su postojali krvni ugrusci tako da mi trudnoca zvuci nemoguce. Vec 3 meseca imam sirasti sekret bez neprijatnog mirisa i mazem kremu triderm, povuce se pa se vrati. Takodje, desilo se pre nekih 2-3 meseca da sam imala ogromne bolove u donjem stomaku, jajnicima i u anusu. Bol je trajala bola sata i nakon mirovanja je prestalo. Nije se ponovilo, a kao sto rekoh nisam mogla do lekara da odem. 4 menstruacija ili sta god da je ovo je dosla na vreme, prvi dan par kapi rozikaste boje, zatim drugi dan malo jace krvarenje i evo do danas (5 dan) primecujem krvarenje samo nakon upotrebe toaleta na papiru. Uznemirena sam, ne mogu da jedem, ne znam o cemu se radi jer mi se ovo nikada pre nije desilo. Da li postoji mogucnost trudnoce, da li da radim test? Ili mozda neko oboljenje, da li Vam na nesto ukazuju simptomi? Ili samo preterano panicim sad Izvinjavam se na dugackom postu i nadam se odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

24.11.2016. 21:45

Žao mi je . Ne ponavljam se.

Jelena97631

25.11.2016. 00:20

Pa niste ni mogli da odgovorite posto moderatori nisu objavili moju poruku? Ako mozete ukratko da il da radim test ili ne? Nesto ozbilkno da idem hitno kod privatnika ili mogu doktora da sacekam?

Dejan Šakoronja, dr. med.

25.11.2016. 10:30

Pričekajte menstruaciju.