Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Cudno krvarenje


Autor Poruka

uplasena mama

30.09.2017. 09:40

Pozdrav! Porodila sam se po treci puta carskim rezom prije dva mjeseca, prestala sam krvariti prije jedno 2-3 tjedna. Medjutim neki dan sam na gacicama peimjetila cudnu krv i kada sam se brisala roskasti iscjedak, a ujedno sam osjecala povremeno malu menstrualnu bol mislila sam da ce polako krenuti menstruacija, no eto jos nista, iscjedak je i dalje prisutan, nisu to neke velike kolucine jako malo, boja varira od roskaste, crvenkaste do zuto smedje uz prisutnost malih menstrualnih tegoba. Zvala sam jucer ginekologa tek u petak sam narucena. Zatim sam jucer otisla u toalet i vrag mi nije dai mira i prstom sam napipala dvije male kvrzice na maternici, tocnije na vratu, nekada prilikom stavljanja vaginaleta koji puta bi mi prst pobjego tamo nisam tako nesto osjetila, nemam naviku ceprkati dolje ovo je bila jedinstvena situacija. Daleko mi je cekati petak ovako uznemirena, pa Vas molim ako mi Vi mozete dati misljenje na osnovu napisanog, svjesna sam da je tesko nesto precizirati bez pregleda. Sta bi to moglo biti? Nesto ozbiljnije s obzirom na kvrzice i krvarenje? Unaprijed hvala!

Ivo Balenović, dr. med.

30.09.2017. 21:55

Poštovana, bez pregleda je nemoguće kazati o čemu se radi. Vjerojatno je nastupila menstruacija koja nije uobičajena, a kvržice na vratu maternice su moguće ovule Nabothi što je često i ne zahtjeva nikakvu terapiju.