Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Da li je moguce da je djevojka trudna a nevina?


Autor Poruka

Vas456

30.11.2016. 11:20

Postovani, imao sam odnose sa djevojkom na dan kada je trebala da dobije menstruaciju tacno prije 7 dana a ona je jos nije dobila. Imali smo dva odnosa u roku od 12 sati, oba puta smo koristili zastitu ali prije i izmedju odnosa je bilo trljanja organa i da nije mozda zatrudnjela od presemene tecnosti(ako ss tako tacno zove)? Nisam svrsio ni jednom tokom odnosa samo posle drugog ali me rukom zadovoljila. Ona je nevina i odnosi su trajali 2-3 min jer je nju boljelo jako. Najvise me brine to sto jos nije dobila. Test nismo radili.
Hvala unaprijed na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.11.2016. 20:05

Prema opisanom ako niste previše subjektivni, ne bi se radilo o trudnoći. No test neka napravi za svaki slučaj.

Korisnik3467

23.12.2018. 14:40

Zdravo, unapred hvala na odgovoru, evo o vemu se radi, moja devijka i ja smo imali takozvani"seks preko odece" ona je bila u gacicama kao i ja, po zavrsetku toga bili smo jako blizu jedno drugom i u toku tog nazovimo seksa nije doslo do ejakulacije ali potom, se pojavila kap neke tecnosti na mojim gacama, i ona je bila blizu meni, devojka je nevina al znam da to nema neke veze, da li postoji mogucnost trudnoce dq je preslo sa mojih gaca na njene i uslo u rodnicu, to jest da li je moguce da se desi oplodnja?

Ivo Balenović, dr. med.

23.12.2018. 16:00

Poštovani, ne postoji niti teoretska šansa za oplodnju.