Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Dan pre menstruacije


Autor Poruka

Milos Mihajlo

11.05.2022. 01:55

Postovani, moja devojka i ja smo imali odnos 18.1.2022. gde je kondom u kome je zavrseno pukao u njoj. Sutra dan je dobila menstruaciju koja je bila redovna i nakon toga nismo imali nikakve odnose. Imala je 4 menstruacije od tada i menstruacija joj je bila redovna sa odstupanjem do 3 dana. Prilikom poslednje menstruacije je imala krvne ugruske. Menstruacije su bile normalne sa uobicajnim bolim. U zadnje vreme pocela je da oseca vrtoglavicu, umor, bol i drhtanje u donjem delu stomaka i povecanu osetljivost na mirise. Ubedjena je da joj stomaka raste iako se ja ne slazem sa tim. Na raznim forumima smo procitali da su to sve simtomi trudnoce ali nam nije jasno kako dobija redovnu menstruaciju. Da li je u pitanju trudnoca ili nesto drugo?

Ivo Balenović, dr. med.

11.05.2022. 13:05

Poštovani, prema svemu što ste naveli smatram da se ne radi o trudnoći. Kako bi isključili bilo kakve sumnje savjetujem da se javi liječniku radi pregleda.