Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


dostinex


Autor Poruka

dani

10.04.2006. 14:53

Molim vas mozete li mi odgovoriti da li je dostinex u terapiji 2 pilule unutar 24 sata za zaustavljanje laktacije djelotvoran samo neposredno nakon poroda ili moze bit djelotvoran i nakon nekoliko mjeseci?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

25.04.2006. 13:51

Djelotvoran je uvijek, ali bih želio da još jednom razmislite zašto prekidate dojenje ?!

dani

28.04.2006. 10:37

hvala vam na odgovoru, nekako se osjecam odgovorno da vam pruzim objasnjenje...dojila sam 6 mjeseci i moram se vratiti na posao(ne pitajte koliko je od toga bilo neplaceno!), koji je vrlo zahtijevan, rukovodece mjesto, rad sa strancima, puno sastanaka, minimalno 9 sati rada, tako da mislim da bi mi izdajanje, nadolazenje mlijeka i prepunjenost grudi bio sada problem...znam sta UNICEF propagira ali...trazili smo kapitalizam!Sretna sam sto je dojenje bilo uspijesno ovih 6 mjeseci i da beba lijepo napreduje i da nije bila do sada bolesna. Hvala vam jos jednom. Pozdrav.

dr. Miro Šimun Alebić, spec.gin.

28.04.2006. 11:05

Poštovana,
sa Vašom situacijom se često susrećem i u svojoj praksi. Plediram da ipak pokušate usklađivanje podoja prema Vašem dnevnom rasporedu, bar još koji mjesec (npr. prije, po povratku s posla, navečer). To je najveća usluga Vašem djetetu.