Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


e.coli


Autor Poruka

ana

16.02.2002. 18:27

od 10 mj. se borim s ovom bakterijom i nikako da je se rijesim!svaki put nakon upale kad popijem lijekove upala se vrati!sad trenutno pijem cranactin kapsule (sadrze brusnicu)jer se upala vratila, a dosta mi je ceporexa, sinersula i nolicina!probala sam jesti persun,cesnjak,limunov sok i maslinovo ulje pomijesano jer sam cula da to tjera bakterije van, no od toga mi se povraca, pa vise ne pijem!
kako da je se rijesim?

Doc dr. sc. S. Kupešić

18.02.2002. 06:31

Poštovana,
U slučaju recidivirajuće infkecije E. coli treba naći razlog zašto se ona opetovano javlja, što podrazumijeva isključivanje prirođenih malformacija urinarnog trakta kao uzroka Vaših smetnji. Smatram indiciranim da se obratite za savjet nefrologu koji će Vam vjerojatno savjetovati učiniti intravensku urografiju kako bi isključio urinarnu anomaliju koja uvjetuje rekurentne upale mokraćnog sustava. Ovisno o nalazu dobiti ćete daljnje smjernice za Vaše liječenje.