Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


hgh


Autor Poruka

smokvic@

21.06.2009. 12:35

Nadam se odgovoru obzirom da se radi o hormonu iako nemam ginekoloških problema za sada. Žena sam u 36. godini. Majka jednog osmogodišnjaka i jednog 17-težaka, šala, bebe od 2 godine koji ima oko 17 kg. 98. godine
ozlijedila sam donji dio leđa dižući teret preko prepreke, tada je nešto škljocnulo, par dana sam imala užasne bolove i dan danas me to prati dižući dijete, priikom savijanja leđa. Bol je u donjem dijelu leđa i širi se lijevo u zdjelicu pa i desno. Tablete mi ne pomažu, a liječniku se za to još nisam javila, valjda čekam da se ne mogu pomaknuti. Bit svega je da se stvarno trudim, po mjesec dana se pazim, pa nastojim vježbati, ali čim se malo preforsiram bolovi se vrate, pa nanovo paziram i nastojim laganim vježbama ojačati taj leđni mišić, međutim nešto pogrešno radim i bolovi se vraćaju. Čula sam za hormon rasta koji se u Americi koristi bar jedno desetljeće, koji stvara tj. povećava mišićnu masu. Dali me možete savjetovati u svezi HGH, koji je najbolje nabaviti ako ga budem nabavljala, a ako je moguće preko hzzo-a ga dobiti na koji način. Vidim da ga koriste i djeca, na medijima kažu da su nuspojave neznatne, već se godina koristi u Americi. Molim Vas odgovor.

Višnja Tadić, dr. med.

29.07.2009. 23:30

Nikako ne valja uzimati IKAKAV hormon bez direktne konzultacfije s liječnikom, prema tome, ako je taj hormon u upotrebi kao terapija u ortopediji, fizijatriji ili neurlogiji., to su liječnici s kojima trebte kontaktirati i biti kompletno obrađeni.