Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Himen


Autor Poruka

Sadwww

28.12.2019. 10:30

Poštovani doktore imam jedno pitanje obraćam vam se uz duže postovanje i u velikoj sam dilemi.
Radi se o tome da idem sa devojkom već 4 godine i nikada nismo praktikovali bilo ikakvu vratu seksa osim petingom preko odece.
Pre nekih 5 dana imali smo prvi put odnos gđe sam ja pri tome ušao ceo u nju jedno 5-6 puta ali smo se pre toga bas mučili jedno 15-20 minuta da uopste udjemo unutra,e sada himen nije uopste pukao niti se bilo šta desilo,imali smo posle toga jedno nedelju dana pre nego sto je trebala da dobije mjesečinu odnos,kada sam izašao bilo je skroz malo krvi bas ono vrlo malo sutra dan smo opet imali odnos i opet je skroz malo krvi imali i vise je uopste nije ni bilo.
Zanima me samo i molim da mi odgovorite iskreno iz vaše perspektive i bio bi vam vecito zahvalan da li je devojka bila nevina ili nije ?
Hvala vam unapred na odogovoru.

Sadwww

28.12.2019. 16:15

Doktore izvinjavam se još ovo vam moram reci mi smo posle toga gledali po internetu u cemu bi mogao da bude problem i na kraju smo odlučili da pozovemo ginekologa i on nam je samo kazao da uzme tablete vaginolete ?
Da li je moguće da je zbog njih prokrvarila ?

Ivo Balenović, dr. med.

28.12.2019. 20:30

Moguće da je prokrvarila zbog oštečenja sluznice prilikom odnosa.