Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Implantacijsko krvarenje


Autor Poruka

Sejlahdzc

13.04.2022. 11:05

Postovani, imala sam nezasticeni odnos 01.03., odmah 10.03.sam dobila menstruaciju kako je bila i predvidjena. Menstruacija je bila malo oskudnija nego inace, zatim sam odmah nakon prestanka menstruacije (zbog oskudnijeg krvarenja) uradila test na trudnocu i rezultat je bio negativan, ali radi sigurnosti iduci dan sam uradila ponovo test i opet je rezultat bio negativan. Iduca menstruacija mi je predvidjena 13.04., a meni se danas 12.04. pojavio blijedo crveni iscjedak.. samo da dodam da mi je stomak vec 3 sedmice napuhan, veci nego inace i to me najvise zabrinjava, pa me zanima da li postoji mogucnost da se radi o implantacijskom krvarenju?
Hvala unaprijed na odgovoru.

Ivo Balenović, dr. med.

14.04.2022. 10:15

Poštovana, ako nakon menstruacije i urađenih testova niste imali odnose, trudnoću možete isključiti.

aki02

20.06.2022. 16:10

Postovani doktore, dobar dan.

Devojka i ja smo u njenim visokim plodnim danima imali 2 odnosa.
Prvi je bio zasticen, bez ejakulacije unutar vagine, odnosno izvadio sam i tek onda svrsio.
Nakon nekih sat vremena imali smo odnos ponovo(u medjuvremenu nisam urinirao) vec sam nakon prvog odnosa samo prebrisao, takodje drugi odnos je bio zasticen, ali prilikom odnosa je kondom pukao i cim smo videli da je pukao prekinuli smo odnos i svrsio sam van vagine (rucno).

2 dana nakon tih odnisa devojka je imala problema sa mokrenjem, javljali su joj se bolovi pri mokrenju , cesto je isla u wc.
Otisla je kod lekara 3 dana nakon sto su poceli ti bolovi, i oni su joj prepisali neki prasak da pije uvece pred spavanje kako bi se ocistila, i takodje uradila je i krvnu sliku i urin test, i oba nalaza su joj bila dobra, nisu pronasli nista osim povecanih eritrocita.

Juce je u toku dana nakon mokrenja imala 2 3 tacke krvi, a treba da dobije menstruaciju tek za 2-3 dana odnosno 22. juna.
Kaze da uglavnom nema predmenstruaciju i da joj je redovna uvek bila.
Trenutno kaze da se oseca kao svaki put sto se oseca pred menstruaciju.

Pa smo se zabrinuli da li su te kapice krvi sto su se pojavile normalne, da li je mozda do te infekcije koje je imala , ili tome slicno, ili je moguca trudnoca jer je kondom pukao prilikom odnosa, (ali opet ponavljam svrsio sam skroz izvan nje *rucno*), jedino nas brine to sto je bio najvisi plodni dan (gledajuci aplikaciju).