Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


izostanak menstruacije


Autor Poruka

lyn

05.02.2008. 22:35

Poštovani,
molim Vas za vaše uvaženo misljenje i savjet...imam 31 godinu i sve do sada sam imala redovan ciklus, sve do sada kad se desio izostanak već 35 dana. Samo da napomenem da smo za vrijeme odnosa, moj partner i ja koristili kondom koji nije pukao, ali sam ipak uradila test za trudnoću i to dva puta, i test je bio negativan.
Zanima me da li je moguć izostanak menstruacije zbog uzimanja lijekova, naime imala sam grip i uzimala sam coldrex,nakon kojeg mi je lijecnik propisao bactrim, medjutim nakon popijene doze dobila sam alergijsku reakciju na bactrim te dobila injekciju deksametazona, i propisan mi je histadin. zanima me da li je moguc izostanak zbog lijekova, kao i stresa na poslu , napominjem da mi je ciklus bio uvijek redovan i da nisam nikad ostala trudna, te da nisam imala nikakvih ginekoloskih problema.
Molim za Vaše uvaženo mišljenje.
Unaprijed zahvalna Lyn

lyn

13.02.2008. 16:50

jos uvijek nisam dobila, jos jedan test uradila i opet je negativan...na poslu zadnjih dana stresna situacija, zadnji put imala 3.12....moja lijecnica na godisnjem, da li da cekam da se vrati ili da idem nekome drugom???

Miro Šimun Alebić, dr. med.

06.03.2008. 11:55

Poštovana,
najvjerojatniji je razvoj događaja da će se menstruacija ipak pojaviti sama od sebe. Mislim da stanje može pričekati Vašeg ginekologa i da ne trebate biti jako zabrinuti. Naravno, dogovorite pregled da provjerimo da je sve u redu.