Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kašnjenje menstruacije


Autor Poruka

opgopg

15.03.2015. 13:20

Postovani,
Imala sam odnos u 12.mj. tocnije 25.12.
I dobila sam menstruaciju 13.1.(sto je normalno) i onda mi je uranila i dobila 5.2. (Mozda zbog sresa jer su mi ispiti tada bili) i sad mi kasni u 3 .mj.
Inace mi ciklus zna bit od 24 do 36 dana.
Brinem se sto mi kasni jer mi se nikad nije ovo dogodilo.

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.03.2015. 17:55

Ciklus oscilira od 24-35 dana je normalan ciklus. Ne vidim problem kod vas.

mirjanca

15.03.2015. 19:20

Postovani, E ovako,uvjek imam redovne menstruacije medjutim ovog mjeseca mi kasni vec tri dana,imala sam odnose u periodu kad su mi bili plodni dani al smo pazili izvadio ga je iz mene prije nego je ejkulirao,grudi me jako bole jajnici imam grceve u donjem djelu stomaka,i donjemo djelu kicme, bole me bokovi,muci mi se ,idem cesto na wc da mokrim,Radila sam analizu mokrace tako da je upala iskljucena.Imala sam zatvor ovih dana medjutim danas imam i prolijev i stalno me nadima,pojavila se sukrvica u nosu dva dana,pa sam odlucila da jutros uradim test na trudnocu medjutim bio je negativan,pa me zanima da li postoji mogucnost da sam u drugom stanju i da test moze pogrjesiti?Sta da radim?

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.03.2015. 22:05

Niste trudna. Test je negativan. O uzrocima izostanka pričitajte u prijašnjim postevima.

ketty3

16.03.2015. 20:25

Poštovani, zadnja menstruacija bila mi je 27. 1 naime danas je 20 dan kako mi kasni menstruacija, radi se o tome da većinom svaki mjesecc znam kada mi je ovulacija zbog velike količine guste rastezljive sluzi prošli mjesec u dane kada je trebala biti ovulacija imala sam ispit na faksu zbog kojeg sam se jako živcirala nisam ni jela ni mirno spavala ni ništa, stvarno sam bila pod velikim stresom i cijeli mjesec nijedan dan u veljači nisam primjetila tu sluz zbog čega mi je bilo čudno i mislila sam kako to da nema sluzi jer ju stvarno uvijek primjetim. Menstruacija u očekivano vrijeme 24.2 nije došla, 3 dana nakon toga 27.2 primjetila sam gustu ljepljivu sluz baš kao da mi je ovulacija zakasnila no prošlo je već 17 dana od toga a menstruaciju nisam dobila. Odnose nemam tako da je trudnoća isključena, na papa testu bila sam 12.2 i nalaz i pregled sve je u redu. Jedino što mi se je događalo proteklih mjeseci bilo je to da sam 3 dana prije nadolazeće menstruacije imala smeđi iscjedak a tek onda bi nastupila prava menstruacija, čitala sam po internetu kako to ne mora značiti ništa opasno i da je riječ vjerojatno o poremećaju te da netreba brinuti pa sam to i zanemarila. Zanima me Vaše mišljenje, svakodnevno iščekujem menstruaciju no nemam nikakvih simptoma. što Vi mislite o čemu bi se moglo raditi?

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.03.2015. 22:55

Stres, upala, cista, pcos i sl.
Odavde ne mogu znati. Posjetite ginekologa.