Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kratko krvarenje


Autor Poruka

Dw98

18.09.2017. 14:35

Poštovani, imam 19 godina i spolno sam aktivna sa dečkom. Često imamo nezaštićeni spolni odnos, ali nikada nije ejakulirao unutar mene. 17.9. smo imali nezaštićeni snošaj, međutim on je primjetio krvarenje pa je pretpostavka bila da sam dobila menstruaciju koju sam trebala dobiti 15.9. U prethodnom sam osjećala kako trebam dobiti menstruaciju jer su me boljeli jajnici kao i svaki mjesec prije no što ću dobiti. No ta takozvana menstruacija je trajala svega pola dana, krvarenje je bilo minimalno i roza boje, prošlo je 24 sata odkad se to krvarenje dogodilo i od tada nisam krvarila, strah me da se radi o implantacijskom krvarenju iako nikada nije ejakulirao u mene. Zanima me radi li se možda o trudnoći i hvala unaprijed.

Ivo Balenović, dr. med.

18.09.2017. 18:10

Poštovana, prema opisanom postoji mogućnost da se radi o implantacijskom krvarenju. preporučam test na trudnoću.

emma132

24.05.2018. 12:10

Poštovani,

posljednja M sam imala 30. Aprila i trajala je 4/5 dana.
Spolni odnos sam imala 14. Maja, prvo bez zaštite, a zatim sa kondomom. (3h prije tog odnosa je momak ejakulirao)
5 dana nakon odnosa su me pocele boljeti grudi kao pred menstruaciju, danas sam pocela osjecati i bolove u stomaku različitog intenziteta kao i obično.
Predvečer sam primjetila jako slabo krvarenje koje je ubrzo i preatalo, i sada svjetlo crvenu krv primjetim samo kada idem na wc.

Moguca implantacija?

Ivo Balenović, dr. med.

25.05.2018. 12:15

Poštovana, ukoliko menstruacija ne nastupi u iduća dva do tri dana savjetujem da učinite test na trudnoću. Vjerojatno se radi o početku menstruacije, ali teoretski može biti i implantacijsko krvarenje.