Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Krvarenje nakon spolnog odnosa


Autor Poruka

carica

03.12.2007. 12:15

Pozdrav,
pri kraju zadnjeg spolnog odnosa počela sam obilno krvariti.Krvarenje je prestalo u roku 4 sata. Slijedeci dan mi je iscjedak bio gušči i žučkast. Menstruacija mi je bila završila 3 dana prije tog odnosa.Inače pijem Yasmin tablete. Papu sam napravila prije 3 mjeseca i sve je bilo uredu. Ja sam na fakultetu u Zagrebu pa ne mogu trenutno kod moje ginekologice. Da li smijem koristiti Canesten tablete za rodnicu, jer se bojim da bi mogla dobit neke gljivice,jer mi je iscjedak takav kakav je? Da li je moguće da je krvarenje došlo zbog malo grubljeg odnosa? Hvala

Miro Šimun Alebić, dr. med.

10.12.2007. 14:50

Poštovana,
za ovu vrstui tegoba ne big preporučio Canesten vag nego pregled ginekologa ( kojih ima i u Zagrebu) i liječenje prema nalazu.

yex

14.06.2016. 10:20

Postovani,
desavalo mi se poslednjih par meseci da se sporadicno nakon odnosa pojavi malo svetlo roze sukrvice. U pitanjunje manja kolicina, vidi se samo na papiru. Odnosi nisu bolni. Papa test, briseve i kompletan pregled sam uradila pre nepuna tri meseca i sve je bilo u redu. Da li ima potrebe da ponavljam nalaze i sta moze biti u pitanju?

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.06.2016. 22:10

Moguće je krvarenje iz eritroplakije vrata matwrnice ili tijekom odnosa dolazi do manjih laceracija vanjskog spolovila ili rodnice pa od tuda krvarenje.
Ako se nastavi javite se ginekologu na pregled.