Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Krvarenje posle poroda


Autor Poruka

Silajn

11.01.2015. 18:15

Postovani, porodila sam se 26.10.2014. godine, dakle pre 11 tjedana.
Porodjaj je bio prirodan, drugi po redu, beba mala 2930g, bez epiziotomije. Zbog nesto malo povisenog bebinog CRP-a ostali smo 6 dana u porodilistu i za to vreme moje krvarenje je bilo minimalno.
Kad sam dosla kuci, gde imam starije dete i puno kucnih obaveza, krvarenje se pojacalo, ali nijedan dan nije bilo obilno, nije lilo. Medjutim, krvarenje do danas nije stalo, smanjilo se poprilicno u jednom periodu, ali sad opet se pojacava u smislu da je na nivou prljanja vesa, ali sad se ponovo javila sveza, crvena krv.
Pre dve-tri nedelje sam bila kod moje dr i ona me je brzinski pregledala ultrazvukom i rekla da se materica savrseno skupila i da ne brinem te da dodjem da me pregleda kad krvarenje prestane.
Planiram otici kod drugog doktora, ali bih Vas pitala koliko je hitno, sta Vi mislite o cemu se tu radi i koje pretrage preporucujete.
Unapred hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.01.2015. 21:50

Ako ste bili kod svog ginekologa ne trebate sumnjati. Vjerovatno je posljedica dojenja.