Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Logest


Autor Poruka

magdalena098

22.06.2016. 17:25

Pijem redovno logest anti bebi pilule prosli mjesec odnos sam imala dan prije menstruacije nakon toga imala mens 5 dana.U ovom mjesecu nisam imala odnos ali čitav mjesec kao da imam urinarnu infekciju non stop imam potrebu da idem u wc pri tom da nemam nikakve bolove samo na pocetku mjeseca ponekad bi osjetila bol u dnu stomaka na desnoj strani pila sam antibiotike i nije mi pomoglo ali kad sam popila posljednju anti bebi pilulu simptomi su nestali. Inače uvijek dobijam drugi dan nakon posljednje tablete sad je četvrti i već umisljam svašta i trudnoću i svašta sta bi moglo biti u pitanju.

Dejan Šakoronja, dr. med.

23.06.2016. 17:10

Ne radi se o trudnoći. Nakon pauze nastavite dalje s uzimanjem Logesta.

logestina183

11.09.2017. 16:40

Pozdrav..pijem logest vec dvije godine. U zadnje vrijeme ponekad imam tzv bijelo pranje..ljekar opste prakse mi je preporucio caj od persuna ili od nevena..zna mi se bijelo pranje javiti posle prehlade..nije preobilno i nemam nikakvih dr problema..pa me zanima da li ijedan od spomenutih cajeva moze djelovati na pilule? Citala sam da se caj persuna ne preporucuje trudnicama, pa mozda ima kakve veze i sa kontraceptivnim pilulama..hvala unaprijed

Ivo Balenović, dr. med.

11.09.2017. 18:30

Poštovana, čajevi neće smanjiti kontracepcijsku učinkovitost.

logestina183

02.10.2017. 15:35

Pozdrav ponovo, zanima me da li Nimesil prah za bolove, koji sadrzi nimesulid, ima kakvog uticaja na kontracepcijske pilule? Farm. tehnicarka u apoteci mi je rekla da uzimam dodatnu zastitu, ali u upustvima lijeka ne pise da utice na pilule, plus znam da analgetici/antiinflamatorni lijekovi za bolove obicno ne uticu na zastitu? Trenutno sam na pauzi,tj imam menstruaciju, a pilule pocinjem piti za tri dana.. Hvala unaprijed

Ivo Balenović, dr. med.

03.10.2017. 15:50

Poštovana, nema sigurnog pokazatelja da nimesulid smanjuje učinkovitost kontracepcije. Sigurnosti radi savjetujem dodatnu kontracepciju tijekom uzimanja lijeka.