Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


menstruacija 2x mjesecno


Autor Poruka

garagara

15.07.2016. 22:50

Postovani, molim vas za kratku pomoc..naime u decembru sam rodila bebu poslije poroda koristim kontraceptive, ali mi se vec unazad 4 mjeseca unazad javlja menstruacija dva puta mjesecno po 7 dana..krvarnje nije obilno niti imam kakve bolove..krv je nekad sluzava i tamna..nekad je i u ugruscima.zadnji mjesec imam vise od 10 dana..ne osjecam nikakvu mucninu niti vrtoglavicu..ginekolog mi je pored svega zakazao pregled tek u augustu..ali za par dana idem na godisnji i mogu posjetiti i drugog ginekologa ako imam razloga za brigu..zaboravih napomenuti da sam tokom mjeseci pila kontraceptive ali sam ih preskakala i onda kada dobijem po drugi put u mjesecu izuzev ovog zadnjeg mjeseca kada sam ih ispila do kraja..unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.07.2016. 16:05

Krvarenja su od nepravilnog uzimanja pilula. Stoga bolje ne uzimajte pilule jer to nije za vas ako ih ne možete uzimati redovito.