Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mislim da sam trudna


Autor Poruka

emiliss

25.02.2019. 10:15

Poštovani, imam problem sa policisticnim jajnicima i zbog toga mi je ginekolog prepisao Yazz tablete. Pijem ih vec 4. meseca, i desavaju mi se neke stvari koje mi se nisu desavale pre nego sto sam pocela da ih pijem. Uvek sam imala redovan ciklus, i tajao je oko nedelju dana. Od kada sam pocela da pijem Yazz tablete, menstruacija mi je braon i nema krvi, ponekad je i svetlo roze i traje oko 2 - 3 dana. Medjutim imala sam odnose sa deckom i svrsio je u mene par puta, pijem redovno tablete i zabrinuta sam jako da li se to ne desava jer sam trudna. Zadnje 2 menstuacije su mi takve, ovog meseca sam popila celo pakovanje i zadnje 4 tablete i nisam dobila, od sutra pocinjem novo pakovanje. Zabrinuta sam da li postoji neka mogucnost da sam u drugom stanju i da mi je menstruacija zbog toga takva?

Ivo Balenović, dr. med.

25.02.2019. 21:10

Poštovana, kod žena koje uzimanju oralne kontraceptive menstruacije postaju oskudnije i kraće traju, a ponekad mogu i izostati. Ne radi se o trudnoći.