Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mjesecnica


Autor Poruka

belmam4

21.03.2017. 11:15

Postovani! Ne znam koliko je tema jos aktulena i da li odgovarate na pitanja ali da pokusam posljednju mjesecnica bila je 22.2 ovulacija se desila 8.3 po nekom racunanju odnos sa muzem imala sam 7.3 da bih 9.3 primjetila roskast iscjedak koji je trajao svega dva do tri sata jedva primjetan isto se desava i juce tj 20.3 dakle isti sjetli iscjedak sljedeca mjesecnica bi trebala biti sutra mjesecnice su mi redovne svakih 27-28 dana osim blagog bola u lijevom jajniku i jucerasnje jake glavobolje nemam nekih simptoma zanima me o cemu se tu radi implamtacija ili nadolazeca mjesecnica

Ivo Balenović, dr. med.

21.03.2017. 15:30

Poštovana
nemoguće je odgovoriti radi li se o implatacijskom krvarenju. Ukoliko mjesečnica ne dođe na vrijeme svakako učinite test na trudnoću.

Ivanovna

23.03.2017. 10:25

Postovani!

Ispricavam se na smetnji, nadam se da ce te mi moci pomoci.
Danas mi je 12. dan ciklusa. Prosla menstruacija koju sam imala je bila normalna kao i uobicajeno (bolovi, obilnije krvarenje) medutim zavrsila je dan, dva ranije nego inace. Jucer sam primjetila blagi smedi iscjedak da bi danas poprilicno krvarila ali kao da je stara krv smede boje. Inace su mi ciklusi 29-33 dana. Otprije znam da imam blago policisticne jajnike i polip na maternici.
Ima li to veze s tim ili je kakvo zaostalo menstrualno krvarenje?
Unaprijed hvala.

Ivo Balenović, dr. med.

24.03.2017. 09:55

Poštovana,
krvarenje koje se javi u sredini ciklusa može biti ovulacijsko (koje je oskudno) ili se radi o hormonskom poremećaju. Trebalo bi svakako isključiti trudnoću. Preporučio bi da posjetite svog liječnika radi pregleda i eventualne terapije.