Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mogućnost trudnoće, smeđi iscjedak


Autor Poruka

gresan123

29.05.2019. 21:20

Poštovanje, prije mjesec dana imala sam spolni odnos (zaštićeni) baš na prvi dan mjesečnice. tad je mjesečnica "odustala" i ponovno se pojavila nakon 4 dana. trajala je i 2 dana duže nego obično (inače traje max.5 dana baš krvarenje). poslije sam primjetila neki smečkasti isjedak. Sljedeći spolni odnos imala sam u vrijeme plodnih dana, ovaj puta nezaštićeni, no trajalo je svega 2 minute i nije došlo ni blizu ejakulacije. poslije sam opet imala taj smečkasti iscjedak. trenutno očekujem mjesečnicu, no zanima me kolika je mogućnost trudnoće, tj. je li ona uopće moguća. i što bi smeđi iscjedak mogao predstavljati pošto traje već neko vrijeme.
hvala Vam unaprijed. lp.

Ivo Balenović, dr. med.

30.05.2019. 09:25

Poštovana, prema onome što ste naveli ne bi se trebalo raditi o trudnoći. Smeđi iscjedak može biti posljedica oskudnog krvarenja koje je uzrokovano hormonskim disbalansom. Pričekajte menstruaciju. Ukoliko ne nastupi na vrijeme uradite test.

gresan123

03.06.2019. 12:30

hvala Vam na odgovoru.
samo da još nadodam, u zadnje vrijeme osjećam i neku bol u lijevom jajniku, nešto poput probadanja. može li to biti povezano uz taj smeđkasti/krvavi iscjedak?
I bi li bilo pametno otići na pregled kod ginekologa?

Ivo Balenović, dr. med.

03.06.2019. 16:00

Moguće da su i bol i iscjedak posljedica ovulacije.