Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim pomoc


Autor Poruka

iv_fensica

04.10.2006. 23:15

U zadnje vrijeme mi se dogadja da skoro svako jutro(nekad i cijeli dan) imam bolove u donjem dijelu trbuha,cijelo vrijeme jak osjecaj kao da moram mokriti,al naravno ne mogu,primjetila sam tako nekad i krv kao da pomalo kaplje.Obavila sam urinokulturu i nalaz je u redu,ginekolog mi je rekao da samo malo imam gljivice i to je sve zbog toga, al nakon koristenja vaginaleta koje mi je propisao,stanje se nije popravilo.Osjecaj je uzasan i boli me uzasno i vise ne znam sta da radim.Jel to ima mozda veze s bubrezima?Ponekad imam bolove i u donjem dijelu ledja,a i u obitelji imam slucajeva s problemima s bubrezima.
Unaprijed zahvaljujem!

Miro Šimun Alebić, dr. med.

09.10.2006. 16:15

Bolovi u donjem dijelu trbuha su vrlo nespecifičan simptom koji kako ginekoloških, tako i brojnih drugih, bolesti. Ukoliko je ginekolog isključio ginekološke uzroke javite se obiteljskom liječniku. Ipak, s obzirom da je kolega dajući terapiju sugerirao da bi se uz nju simptomi trebali povući, a po Vašem pitanju shvaćam da nisu, preporučio bih da se najprije s tom informacijom najprije javite kolegi - ginekologu.