Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Molim za savjet


Autor Poruka

Kuglicaa

03.03.2017. 11:15

Postovanje,dobila sam provera tablete od 10mg da pijem od 10-25 dana cetiri mjeseca zbog produljenih krvarenja.Dva mjeseca terapije je bilo ok,krvarenje pocne sedmi dan nakon popijenih tableta i traje 6 dana.Sada treci mjesec terapije krvarenje je pocelo nakon osam dana ali nije uobicajeno nego oskudnije i svakim danom se po malo pojacava,tako da nevidim naznaku posto mi je danas vec peti dan da bi trebalo stati.Djeluje mi kao sto mi se desavalo kod produzene menstruacije zbog kojih sam i dobila provera tablete.Dali je moguce da je doslo do nekog problema i da one vise nereaguju.Inace pregled prije tri tjedna je bio uredan,vaginalni uzv isto uredan i izvadjen papa test koji je pokazao da je sve ok.Molim vas za vase misljenje jer sam jako uplasena sta se sada to desava.Trudnoca je iskljucena.Lp

Ivo Balenović, dr. med.

03.03.2017. 21:05

poštovana,
pričekajte još koji dan i krvarenje bi trebalo stati. Ukoliko ne stane za 3-4 dana ili počnete obilno krvariti (u ugrušcima) javite se liječniku.

miki 5

04.03.2017. 19:10

Postovani,
Prosle godine u 10 mj sam rodila prirodnim putem,bila rezana i sivana. Sada dok kasljem i kisem pobjegne mi mokraca. Kako doskociti tom problemu?
Lp

Ivo Balenović, dr. med.

05.03.2017. 17:35

Poštovana,
kod Vas je vjerojatno došlo do spuštanja urogenitalnih organa zbog čega Vam bježi mokraća. Savjetujem Vam da se javite na pregled kod uroginekologa koji će odlučiti da li je potreban operativni zahvat podizanja mokraćnog mjehura ili će biti dovoljna konzervativna terapija antikolinergičnim lijekovima